Laserskom akupunkturom PROTIV ”ženskih” BOLESTI

Ovom metodom leče se bolne menstruacije, miomi na materici, ciste na jajnicima i celulit, kao i srčana oboljenja koja su kod žena sve učestalija

Akupunktura uspešno otklanja probleme koji muče većinu žena – trudničke tegobe, bolne menstruacije, ciste na jajnicima, srčane bolesti i miome na materici. Osim toga, u centru ”Vitalis” laseri se koriste i za lečenje endometrioze, oboljenja od kojeg pati gotovo 40% žena.

Zaštita tokom trudnoće

Tokom intrauterinog razvoja, plod je izložen velikom broju potencijalnih oboljenja. S obzirom na to da se srce ploda razvija između pete i osme nedelje trudnoće, kada većina žena još uvek nije svesna da je u drugom stanju, razvoj ovog organa biva ometen mnogim faktorima. To su pre svega pušenje, razne virusne infekcije, upotreba zabranjenih lekova (analgetika i antidepresiva), konzumiranje alkoholnih pića…

Stoga, ako trudnica oboli od prehlade, gripa ili neke druge virusne infekcije, ne bi trebalo da poseže za standardnim lekovima, već da se podvrgne tretmanu akupunkture kojim će na potpuno neškodljiv način rešiti svoj zdravstveni problem. Postoji i bolje rešenje: sprečite nastanak infekcije preventivnim tretmanima! Na taj način jača se imunitet buduće majke i u velikoj meri umanjuje mogućnost nastanka infekcije i potrebe za uzimanjem lekova koji mogu da budu štetni.

Ginekološki problemi

U centru akupunkture primenjuju se kombinovane metode za lečenje mnogih ginekoloških tegoba od kojih pati skoro svaka peta žena. Pre svega, to su nerednovne i bolne menstruacije, ciste na jajnicima, upale jajnika i tegobe koje nastaju u menopauzi. Sve ove probleme moguće je rešiti primenom laserske akupunkture. Štaviše, ovom nehirurškom metodom uspešno se otklanjaju i miomi na materici!

Epidemija zvana celulit

Noćna mora svake žene jeste nastanak ružnih potkožnih jastučića na butinama, stomaku i zadnjici. Treba naglasiti da celulit nije samo estetski problem, već i zdravstveni. Naime, zbog nedovoljne eliminacije toksina iz organizma, ove štetne supstance talože se u vezivnom tkivu stvarajući pri tom naslage celulita. Postoje mnogi kozmetički tretmani kojima se ovaj problem rešava, ali ne iznutra, već spolja. Suštinsko rešenje leži u primeni akupunkturnih tretmana kojima se ubrzava cirkulacija krvi, uspostavlja hormonalna ravnoteža, razgrađuju štetne materije i pospešuje njihova eliminacija iz organizm

Srčane tegobe

Donedavno se verovalo da žene ređe od muškaraca boluju od srčanih bolesti zahvaljujući zaštiti koju im do menopauze pružaju takozvani ženski hormoni. Nažalost, broj žena obolelih od koronarnih oboljenja u poslednjih deset godina izjednačio se sa brojem obolelih pripadnika muškog pola.

To je zbog toga što su žene postale izloženije rizicima koji dovode do koronarnih bolesti. Među njima najčešći su pušenje, povišen krvni pritisak, povećane vrednosti lošeg holesterola, hormonalni disbalansi i dijabetes. Osim toga, žene su sklone da stresne situacije rešavaju dodatnim obrocima, po sistemu ”što sam nervoznija, više jedem”, a to dovodi do gojaznosti i novog rizika za oboljenje srca. Sve ove probleme moguće je rešiti laserskom akupunkturom.